Je lichaam is je thuis...

In ons dagelijks leven zijn we veel bezig met ons hoofd... we denken, plannen, maken ons zorgen, verheugen ons, kijken vooruit, kijken terug...

Wat we vaak vergeten, is dat ons lichaam juist ons thuis is. Een goed contact met je lichaam betekent dat je kunt ontspannen, zelfs midden in spannende tijden.
Je lichaam geeft je de mogelijkheid om die spanning te reguleren, om weer in balans te komen. Het geeft je informatie over hoe het met je gaat, en als je het goed verzorgt, geeft het je een energievoorraad, het werkt als een batterij.

Maar die batterij moet je wel opladen​

​En dat kun je op een aantal manieren doen

 • Je kunt letten op je ritme.
  Je lichaam is enorm gevoelig voor ritme, het heeft het nodig om optimaal te kunnen werken.
   •  Als je je slaap-waakritme  in balans brengt ... gaat slapen als het tijd is, en op jouw tijd opstaat, dan zul je merken dat je meer energie krijgt
   • Als je met regelmaat en gezonde voeding eet, dan zul je merken dat je lichaam daar enorm op reageert. Het is een enorm effect wat je voeding op je lichaam heeft, en vele mensen onderschatten dat.
    Ook het tijdstip waarop je eet, heeft effect op je welzijn. Denk aan een bloedsuikerspiegel, die schommelt als je te lang niet eet. Dat zorgt voor wisselingen in je stemming en je welbevinden. 
   • Als je zorgt dat er balans is tussen activiteit en rust, dan help je je lichaam om in een ritme te komen. 
 • Je kunt zorgen voor beweging en voldoende frisse lucht
  Beweging zorgt onder andere ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd.En daardoor vernieuw je je cellen met frisse energie. 
  Maar wist je ook dat frisse lucht, zuurstof, ook zorgt voor afvoer van afvalstoffen. Af en toe eens diep in en uit ademen, helpt je om je immuunsysteem op te krikken!
Wat kan ík voor je doen?

In mijn praktijk bied ik holistische massages aan die je helpen weer terug in je lichaam te landen.

Je lichaam weer als je thuis te gaan ervaren.

De kosten van een massage zijn €55,-.